ميرشاهرضا با بيان اينکه رويکرد چنين نمايشگاههايي آشنايي نسل جوان با صنايعدستي کشور و آداب و رسوم شهرهاي مختلف است تصريح کرد: وي با اشاره به اينکه اين نمايشگاه متشکل از 52 غرفه است افزود: از اين تعداد 43 غرفه به صنايعدستي، 6 غرفه به سوغات استانها و 3 غرفه نيز به کميته امداد امامخميني اختصاص دارد.
وي با اشاره به اينکه در اين نمايشگاه سعي شده از صنايعي که در استانهاي مختلف در حال نابودي است استفاده شود افزود: از جمله اين صنايع جبک نوعي ريسندگي قديمي است که تنها هنرمند سمناني آن در اين نمايشگاه حضور دارد؛ همچنين مليلهکاران و سوزندوزان کرماني نيز به ارائه کارهاي خود پرداختهاند.
مدير شرکت صلاحانديشان پارسيان گفت: ديگر رشتههايي که در اين نمايشگاه حضور دارند عبارتند از خاتم، سفال، سبدبافي، صنايعچوب مازندران، لباس سنتي کردستان، صنايع چرمي که در کنار اين صنايع، سوغات استانها و هداياي مختلف از قبيل لوازم تزئيني و دکوراسيون نيز به نمايش گذاشته شده است.
ميرشاهرضا با ابراز رضايت از استقبال بازديدکنندگان اين نمايشگاه گفت: بخش قابل توجه نمايشگاه برپايي چادر ايلات قشقايي است که با عرضه آشهاي محلي توانسته نظر مخاطبان را جلب کند.
لازم به ذکراست اين نمايشگاه تا 22 ارديبهشت ادامه داشته و به علت استقبال، زمان نمايشگاه تا 27 ارديبهشت تمديد خواهد شد.
علاقهمندان بازديد از اين نمايشگاه ميتوانند به آدرس کرج، 45 متري گلشهر، روبهروي خيابان درختي، نبش ارغوان غربي مراجعه کنند./120
انتهای پیام/